3M Peltor Optime I H510A-401-GU – ørevarmere – polyuretan-skum, ABS plastik, polyvinylklorid (PVC), rustfrit stål – gul

322 kr.

Oplev 3M Peltor Optime I – overlegen lydisolering, komfortabel pasform og holdbare materialer sikrer ro og fokus, uanset hvor du er.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900623544379 Kategori:

Oplev den ultimative beskyttelse og komfort med 3M Peltor Optime I H510A-401-GU ørevarmeren. Designet til både professionelle og private brugere, der kræver effektive løsninger til støjbeskyttelse, kombinerer denne ørevarmer enestående kvalitet med innovative funktioner. Uanset om du arbejder på en byggeplads, i en fabrik, eller om du nyder at slippe væk i naturen, kan du stole på, at Optime I leverer en overlegen støjreduktion, der beskytter dine ører mod skadelige lyde.

Designet i en iøjnefaldende gul farve, gør 3M Peltor Optime I ikke blot til et funktionelt valg, men også til et stilfuldt tilbehør, der skiller sig ud fra mængden. Ørevarmerens polstrede hovedbøjle sikrer, at den sidder komfortabelt på dit hoved i timevis, mens den bløde polstring omkring ørekopperne gør den ideel til langvarig brug. Det lette, men holdbare materiale skaber en næsten vægtløs følelse, så du kan bevæge dig frit uden at føle dig begrænset.

Den avancerede støjdæmpningsteknologi i 3M Peltor Optime I er inspireret af en lang tradition for innovation og ingeniørkunst. Ørevarmerens dobbelt-øreskåle, der er designet af polyurethan-skum og ABS plastik, giver ikke blot perfekt pasform, men skaber også en effektiv tætning omkring ørerne. Dette gør dem exceptionelt effektive til at beskytte mod høje lyde, samtidig med at de tillader dig at høre vigtige omgivelseslyde, så du forbliver sikker i dit miljø.

Med et effektivt dæmpningsniveau på op til 27 dB er Optime I ideel til en bred vifte af aktiviteter. Uanset om du arbejder i støjende omgivelser eller blot ønsker at slippe væk fra hverdagens tumult, er denne ørevarmer den perfekte løsning. Den rustfri stålramme sikrer langvarig holdbarhed, mens det slidstærke polyvinylklorid (PVC) materiale gør det nemt at vedligeholde og rengøre, så du altid kan holde dine ørevarmere i topform.

Sammenfattende er 3M Peltor Optime I H510A-401-GU ikke kun en nødvendig sikkerhedsforanstaltning; den er også et symbol på komfort og stil. Den er skabt til dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken deres sikkerhed eller deres komfort. Lad dig inspirere af det nyskabende design og den uovertrufne funktionalitet, som Optime I tilbyder. Uanset hvor din rejse fører dig, med denne ørevarmer får du den bedst mulige beskyttelse, så du kan fordybe dig i dit arbejde eller dine fritidsaktiviteter uden forstyrrelser. Kunder, der vælger 3M Peltor Optime I, vælger at investere i både deres sikkerhed og velvære.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3M Peltor Optime I H510A-401-GU – ørevarmere – polyuretan-skum, ABS plastik, polyvinylklorid (PVC), rustfrit stål – gul”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.