3M Peltor Bull’s Eye III H540A-441-GN – ørevarmere – ABS plastik, polyvinylklorid (PVC), rustfrit stål – militærgrøn

414 kr.

Oplev 3M Peltor Bull’s Eye III – førsteklasses ørevarmere med holdbarhed og komfort i militærgrøn. Perfekt til jagt og skydesport. Uovertruffen beskyttelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900628293314 Kategori:

Oplev den ultimative beskyttelse og komfort med 3M Peltor Bull’s Eye III H540A-441-GN ørevarmere, designet til at imødekomme behovene hos jægere, skydeentusiaster og professionelle, der arbejder i støjende omgivelser. Disse ørevarmere kombinerer avanceret teknologi med funktionelt design, hvilket gør dem uundgåelige for alle, der værdsætter både sikkerhed og komfort.

De innovative ørevarmere er fremstillet af slidstærke materialer som ABS plast, polyvinylklorid (PVC) og rustfrit stål, hvilket sikrer, at de ikke blot er robust konstrueret, men også lette nok til at bære i længere tid. Den militærgrønne farve giver dem et diskret og stilrent udseende, der passer ind i ethvert udendørs miljø, samtidig med at de bevarer en funktionel æstetik, som appellerer til både mænd og kvinder.

Det primære fokus for 3M Peltor Bull’s Eye III H540A-441-GN er naturligvis på sikkerheden. Med deres avancerede støjreducerende teknologi tilbyder disse ørevarmere en imponerende dæmpning af skadelige lyde, mens de stadig tillader brugeren at høre vigtige omgivende lyde. Dette er særligt nyttigt i jagtsituationer, hvor det er essentielt at kunne registrere bevægelser i naturen, samtidig med at man beskytter sit hørsel mod voldsomt skuddet.

Den behagelige pasform er en anden bemærkelsesværdig egenskab ved dette produkt. Ørevarmerne er udstyret med bløde, justerbare puder, som sikrer, at de sidder komfortabelt om ørene, selv under længere tids brug. Den justerbare hovedbånd gør det muligt at tilpasse pasformen til enhver hovedstørrelse, så du kan fokusere på din aktivitet uden at tænke på dit udstyr.

3M Peltor Bull’s Eye III H540A-441-GN er også let at rengøre og vedligeholde. De aftagelige puder kan nemt tages af og vaskes, hvilket sikrer en lang levetid og hygiejnisk brug. Dette gør dem ideelle til både professionelle og hobbybrugere, der ønsker et produkt, der kan klare de udfordringer, der følger med en aktiv livsstil.

Uanset om du er en erfaren jæger, en ivrig skytte, eller arbejder i et krævende miljø, hvor lyden af maskiner og udstyr er en del af hverdagen, vil 3M Peltor Bull’s Eye III H540A-441-GN ørevarmere blive din bedste partner. De kombinerer højteknologisk lydbeskyttelse med en stilren og praktisk design, der gør dem til et must-have i ethvert sikkerhedsudstyr. Giv dine ører den beskyttelse, de fortjener, og oplev friheden ved at kunne bevæge dig i naturen, uden bekymringer om skadelig støj – bestil dine 3M Peltor Bull’s Eye III H540A-441-GN ørevarmere i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3M Peltor Bull’s Eye III H540A-441-GN – ørevarmere – ABS plastik, polyvinylklorid (PVC), rustfrit stål – militærgrøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.