3M Peltor Optime II H520A-407-GQ – ørevarmere – polyuretan-skum, ABS plastik, polyvinylklorid (PVC), rustfrit stål – grøn

356 kr.

Oplev suveræn beskyttelse med 3M Peltor Optime II. Komfortable ørevarmere med holdbar konstruktion, ideelle til både arbejde og fritid.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970901877313320 Kategori:

3M Peltor Optime II H520A-407-GQ ørevarmere er det ideelle valg for den bevidste forbruger, som prioriterer både komfort og effektiv beskyttelse mod skadelige støjniveauer. Disse ørevarmere er designet til at give optimal beskyttelse i et bredt spektrum af støjende miljøer og tilbyder enestående dæmpning, der sikrer, at du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget, uden at distraheres af uønsket lyd.

Med sine avancerede materialer, herunder polyuretan-skum, ABS-plastik, polyvinylklorid (PVC) og rustfrit stål, repræsenterer Optime II en perfekt kombination af holdbarhed og komfort. Den bløde, polstrede hovedbøjle sikrer en behagelig pasform, selv under længere tids brug, hvilket gør disse ørevarmere til det perfekte valg for både professionelle og fritidsbrugere. Uanset om du arbejder i konstruktionsbranchen, på et larmende værksted eller blot ønsker at beskytte dine ører under en koncert, vil Optime II give dig den ro, du fortjener.

De visuelle dimensioner af disse ørevarmere skal ikke undervurderes. Den elegante grønne farve giver et stilfuldt udtryk, der også signalerer, at du tager din sikkerhed alvorligt. Ørevarmerne er ikke kun en praktisk beskytter, de er også et stilfuldt tilbehør, der kan pifte dit outfit op, uanset hvor du befinder dig.

Funktionsmæssigt tilbyder Peltor Optime II en enestående støjdæmpning, hvilket gør dem perfekte til en lang række aktiviteter. Med en støjdæmpningsværdi (SNR) der gør det muligt at reducere det omgivende støjniveau betydeligt, kan du med ro i sindet udføre dit arbejde, nyde dit musikalske yndlingsnummer eller blot slappe af uden den stress, som høje lyde kan medføre. Dette er især vigtigt for dem, der arbejder i brancher med vedvarende støjpåvirkning, hvor beskyttelse af hørelsen er essentielt for at undgå langsigtede skader.

Optime II ørevarmere er lette at justere, hvilket sikrer en perfekt og individuel pasform til enhver bruger. Den ergonomiske konstruktion er designet til at fordele trykket jævnt over hovedet, hvilket minimerer træthed, selv efter en hel dags brug. Desuden er materialerne lette at rengøre, hvilket gør vedligeholdelsen simpel og praktisk.

Så hvis du søger efter ørebeskyttelse, der kombinerer funktionalitet, komfort og stil, så er 3M Peltor Optime II H520A-407-GQ ørevarmere det oplagte valg. Giv dine ører den beskyttelse, de fortjener, og tag dit velvære til nye højder – alle fortjener at lytte til livets smukke øjeblikke uden distraherende støj.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3M Peltor Optime II H520A-407-GQ – ørevarmere – polyuretan-skum, ABS plastik, polyvinylklorid (PVC), rustfrit stål – grøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.