3M Peltor X Series X5A – ørevarmere – ABS plastik, polyvinylklorid (PVC), rustfrit stål, termoplastisk polyuretan (TPU) – sort

523 kr.

Oplev 3M Peltor X5A ørevarmere – optimal støjbeskyttelse, komfort og holdbarhed i slidstærke materialer. Perfekt til arbejde og fritid

Køb her

Varenummer (SKU): 10970901877314441 Kategori:

Oplev en ny standard for hørelsebeskyttelse med 3M Peltor X Series X5A, de ideelle ørevarmere, der kombinerer komfort, funktionalitet og stil. Designet til både professionelle og hobbyister, der arbejder i støjende miljøer, tilbyder X5A en usammenlignelig støjdæmpning på op til 37 decibel, hvilket sikrer, at du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget, uden at lade larmen forstyrre dine tanker.

Med deres robuste konstruktion i højkvalitets materialer som ABS plastik og rustfrit stål, står X5A imod selv de mest krævende forhold. Det slidstærke udvendige design sikrer, at disse ørevarmere kan klare daglig brug, uanset om du arbejder i byggeri, industri eller benytter dem til fritidsaktiviteter som jagt eller motorsport. Den komfortable polstring i termoplastisk polyurethan (TPU) sikrer, at de sidder behageligt på dine ører hele dagen, mens det elegante sorte design giver et professionelt udtryk.

3M Peltor X5A er ikke kun en ørebeskytter; de repræsenterer en investering i dit velbefindende og din sikkerhed. Forestil dig at kunne arbejde uden konstant at blive distraheret af omgivelsens støj. Uanset om du er i en fabrik, på en byggeplads eller i en larmende motorsportsarena, vil X5A øge din koncentration og produktivitet samtidig med, at du beskytter dit kostbare hørelse.

En af de mange fordele ved X5A er deres lette, men holdbare design. Med en justerbar hovedbøjle tilpasser de sig hurtigt til enhver hovedstørrelse, hvilket gør dem til en alsidig løsning for både mænd og kvinder. Ørevarmerne er udstyret med bløde skumindlæg, der tilpasser sig formen på dine ører, hvilket gør dem ikke blot effektive, men også behagelige at have på i timevis.

Sikkerhed er altafgørende, og med Peltor X5A kan du tage med ro i sindet, vel vidende at din hørelse er beskyttet. De er perfekte til en bred vifte af anvendelser, fra professionelle arbejdsmiljøer til private projekter i haven, hvor støjen fra græstrimmere eller motorsave kan være skadelig over tid.

Moderne teknologi møder praktisk design i disse ørevarmere, hvilket gør dem til en uundgåelig del af din sikkerhedsudrustning. Beskyt dit mest værdifulde sanseorgan med stil og komfort – vælg 3M Peltor X Series X5A. Gør beskyttelse til en prioritet, så du kan nyde livet uden bekymringer om høreskader. Tag kontrol over din lydverden i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3M Peltor X Series X5A – ørevarmere – ABS plastik, polyvinylklorid (PVC), rustfrit stål, termoplastisk polyuretan (TPU) – sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.