3M Peltor Optime Ii H520a-407-Gq – Ørevarmere – Snr: 31 Db – Nrr: 31 Db – Polyuretan-Skum, Abs Plastik, Polyvinylklorid (Pvc), Rustfrit Stål – Grøn

833 kr.

Oplev overlegen støjdæmpning med 3M Peltor Optime II. Komfortable og holdbare ørevarmere, ideelle til både arbejde og fritid. Beskyt din hørelse effektivt.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900615687227 Kategori:

3M Peltor Optime II H520A-407-GQ er mere end blot et par ørevarmere; det er en oase af stilhed i en verden fyldt med støj. Uanset om du arbejder i et travlt industrimiljø, nyder et projekt i haven eller ønsker en fredfyldt stund i naturen, vil disse ørevarmere blive din bedste ven. Med en imponerende støjdæmpning på SNR 31 dB og NRR 31 dB, kan du trygt stole på, at 3M Peltor Optime II beskytter dine høreorganer effektivt mod skadelig støj.

Designet i en elegant grøn farve, kombinerer disse ørevarmere et moderne udseende med funktionalitet. De er bygget af holdbare materialer som polyuretan-skum, ABS plastik, polyvinylklorid (PVC) og rustfrit stål, hvilket sikrer, at de er både slidstærke og komfortable i selv de mest udfordrende arbejdsforhold. Uanset om du arbejder i byggebranchen, landbruget eller blot har brug for beskyttelse under en koncert, sørger deres robuste konstruktion for, at de kan modstå selv de hårdeste forhold.

Komfort er en nøglekomponent i designet af Optime II. Ørepuderne er fyldt med blødt polyuretan-skum, der tilbyder en fremragende komfort, selv ved langvarig brug. De tilpassede puder sikrer en tætsiddende pasform omkring dine ører, hvilket ikke blot forbedrer støjdæmpningen, men også giver en behagelig oplevelse, uanset hvor lang tid du bærer dem. Med en justerbar hovedbøjle kan du nemt tilpasse størrelsen, så de passer perfekt til dit hoved og dine ønsker.

En yderligere fordel ved 3M Peltor Optime II er dens alsidighed. Udover den fremragende støjdæmpning er disse ørevarmere lette at opbevare og transportere, takket være deres foldbare design. Dette betyder, at du nemt kan tage dem med dig, uanset om du skal på arbejde, til en festival eller på en udendørs eventyr. De er ikke kun funktionelle, men også stilfulde, hvilket gør dem til et ideelt valg for dem, der værdsætter både beskyttelse og æstetik.

Når du vælger 3M Peltor Optime II H520A-407-GQ, investerer du i en produktlinje, der er bygget på tillid og kvalitet. 3M er kendt verden over for sit engagement i sikkerhed og innovation, hvilket gør deres produkter til et populært valg blandt professionelle og private. Giv dig selv den ro i sindet, du fortjener, ved at sikre din høresikkerhed med de pålidelige og komfortable 3M Peltor Optime II ørevarmere – din partner i både arbejde og fritid. Uanset om du skal klare støjende opgaver eller blot søge ro til meditation, vil Optime II altid være der for at hjælpe dig med at finde din indre fred.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3M Peltor Optime Ii H520a-407-Gq – Ørevarmere – Snr: 31 Db – Nrr: 31 Db – Polyuretan-Skum, Abs Plastik, Polyvinylklorid (Pvc), Rustfrit Stål – Grøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.