3M Peltor X Series X1a – Ørevarmere – Snr: 27 Db – Nrr: 27 Db – Abs Plastik, Polyvinylklorid (Pvc), Rustfrit Stål, Termoplastisk Polyuretan (Tpu) – S

228 kr.

Oplev 3M Peltor X1A ørebeskyttere med imponerende støjdæmpning og komfort. Ideelle til arbejde eller fritid, så du kan fokusere på det, der betyder noget.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900875101999 Kategori:

Oplev en ny dimension af komfort og beskyttelse med 3M Peltor X Series X1a ørevarmere. Designet til både professionelle og private brugere, kombinerer disse ørevarmere innovative materialer med funktionelt design, hvilket sikrer enestående beskyttelse mod skadelig støj uden at gå på kompromis med komforten. Uanset om du arbejder i et støjende miljø eller bare ønsker at nyde stilheden, leverer X1a en effektiv støjreduktion med en SNR-værdi på 27 dB, der giver dig den nødvendige ro i selv de mest udfordrende situationer.

X1a er fremstillet af robuste materialer som ABS-plastik, PVC og rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og langvarig anvendelse. Den ergonomiske form og de bløde puder tilpasser sig perfekt til dine ører, hvilket gør det muligt at bære dem i flere timer ad gangen uden ubehag. Dette er særligt vigtigt, når du er på arbejde eller nyder udendørs aktiviteter som jagt, skydning eller motorsport. Peltor X Series er designet med brugeren i tankerne, mer end blot en beskyttelse – de er din pålidelige partner i støjdæmpning.

Den lette konstruktion og justerbare hovedbøjle giver en skræddersyet pasform, mens det stilfulde design i sort og grøn tilføjer et moderne præg til dit udstyr. Uanset om du ønsker at matche dine arbejdsredskaber eller bare ønsker at se godt ud, er X1a både funktionelle og stilfulde. Desuden gør den sammenklappelige konstruktion det nemt at opbevare og transportere dem, så de altid er ved hånden, når du har brug for dem.

3M Peltor X1a ørevarmere er ideelle til både indendørs og udendørs brug. Takket være deres høje støjreduktion er de perfekte til byggepladser, industriområder eller sportsbegivenheder, hvor høje lyde er uundgåelige. Desuden er de i stand til at danne en god barriere mod lave og mellemstore frekvenser, hvilket giver dig selvtillid til at fokusere på opgaven uden distraktioner.

Vælg Peltor X Series X1a, hvis du er på udkig efter en løsning, der tilbyder sikkerhed samt komfort i et enkelt produkt. Uanset om du arbejder på en bygning, tilbringer tid i værkstedet eller ønsker at nyde naturens skønhed uden at blive forstyrret af støj, er disse ørevarmere den perfekte følgesvend. Invester i din høresikkerhed med 3M Peltor X1a, og oplev forskellen i din hverdag. Beskyt din hørelse og forbedr din livskvalitet med denne fremragende kombination af teknologi og ergonomisk design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3M Peltor X Series X1a – Ørevarmere – Snr: 27 Db – Nrr: 27 Db – Abs Plastik, Polyvinylklorid (Pvc), Rustfrit Stål, Termoplastisk Polyuretan (Tpu) – S”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.