Uvex K3 – Ørevarmere – Slc80: 33 Db – Polyethylen, Abs Plastik, Polyvinyl Chloride (Pvc) Foam – Sort, Rød

258 kr.

Oplev Uvex K3 ørevarmere med 33 dB støjdæmpning. Designet i holdbare materialer for optimal komfort og beskyttelse. Ideel til arbejde og fritid.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901132901936 Kategori:

Uanset om du arbejder i et ekstremt støjende miljø, nyder aktiviteter udendørs, eller blot ønsker at beskytte din hørelse til daglig, er Uvex K3 ørevarmere det ultimative valg for dig. Designet med både komfort og funktionalitet i tankerne, er disse ørevarmere ikke blot et praktisk værktøj til at reducere støj; de er et statement om kvalitet og stil.

Hver krumning og detalje i Uvex K3 ørevarmere er omhyggeligt udformet med fokus på dine behov. Med en støjdæmpning på Slc80: 33 dB tilbyder de en effektiv barriere mod skadelige lyde, der kan skade dit auditiv system. Det betyder, at du kan arbejde, fokusere eller bare slappe af uden forstyrrelser fra hårde maskiner, trafik eller andre uønskede lyde. Uvex er kendt for deres innovative tilgang, og K3 er ingen undtagelse; de integrerer avanceret teknologi for at give en behagelig og intim oplevelse.

Materialerne, der er brugt i disse ørevarmere, er af højeste kvalitet – en kombination af polyethylen, ABS plast og PVC-skum gør dem både lette og slidstærke. Når du ifører dig Uvex K3, vil du straks mærke forskellen. Den bløde PVC-skum inderside sikrer, at ørevarmerne sidder komfortabelt, selv ved langvarig brug, og det fleksible design tilpasser sig dit hoved for en næsten skræddersyet pasform. Du kan bære dem i timevis uden irritation, hvilket gør dem perfekte til både professionelle og fritidsbrug.

Farvekombinationen af sort og rød giver et moderne og stilfuldt udseende, der vil supplere dit outfit, uanset om du arbejder i en industriel setting eller nyder udendørslivet. Ørevarmernes elegante design gør dem til et klart valg, som både kan være en del af din arbejdsuniform og et fashionabelt accessory.

Uvex K3 ørevarmere er ikke kun bygget til at være funktionelle; de er også designet til at være utilsigtet i din livsstil. Uanset om du beskytter din hørelse ved sportskampe, musikfestivaler, byggepladser eller i et rum med høj støjbelastning, kan du være sikker på, at disse ørevarmere er din trofaste følgesvend. Deres holdbarhed betyder, at de står imod slid og tåler daglig brug.

Invester i din hørelse og livskvalitet med Uvex K3 ørevarmere. Uanset hvilken udfordring du står overfor, er disse ørevarmere en pålidelig løsning, der beskytter dig mod støj, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget. Oplev en verden uden distraktioner – og giv din hørelse den respekt, den fortjener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Uvex K3 – Ørevarmere – Slc80: 33 Db – Polyethylen, Abs Plastik, Polyvinyl Chloride (Pvc) Foam – Sort, Rød”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.