3M Peltor Optime I H510a-401-Gu – Ørevarmere – Snr: 27 Db – Nrr: 27 Db – Polyuretan-Skum, Abs Plastik, Polyvinylklorid (Pvc), Rustfrit Stål – Gul

155 kr.

Oplev 3M Peltor Optime I ørevarmere med høj støjdæmpning og komfort. Ideelle til arbejdspladser og friluftsliv – beskyt dine ører med stil og kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901377308814 Kategori:

Oplev en ny verden af stilfuld sikkerhed med 3M Peltor Optime I H510A-401-GU. Disse ørevarmere er ikke blot et praktisk tilbehør, men en essentiel del af din arbejds- og fritidsskærm, der effektivt kan beskytte dine ører mod skadelige støjniveauer – samtidigt med at de tilføjer en touch af farve til dit udstyr.

Designet til dem, der arbejder i støjende miljøer, kombinerer Peltor Optime I både komfort og funktionalitet. Med en høj støjreduktion på SNR 27 dB og NRR 27 dB er de ideelle til både professionelle håndværkere, industribrugere og hobbyister, der ønsker at beskytte hørelsen uden at gå på kompromis med bevægelsesfriheden. De slidstærke øreklapper er fremstillet af polyuretan-skum, som tilpasser sig formen af dine ører og sikrer en optimal pasform og komfort, selv ved længere tids brug.

De ydre skaller er lavet af ABS-plastik, som ikke blot giver en robust konstruktion, men også hjælper med at modstå daglig slitage. Med det rustfrie stål kan du være sikker på, at dette produkt er bygget til at holde, selv under krævende forhold. Den smart valgte guldfarve er både iøjnefaldende og praktisk, da den gør det nemt at spotte dig i et travlt arbejdsområde eller på en byggeplads. Den visuelle appel kombineret med stærk funktionalitet gør Peltor Optime I til et perfekt valg for dem, der tager sikkerheden alvorligt.

Peltor Optime I er mere end bare ørevarmere; de repræsenterer en investering i din sundhed. Høretab kan være permanent, og det kan påvirke både din arbejdsevne og livskvalitet. Ved at vælge disse høreværnsprodukter tilføjer du et væsentligt lag af beskyttelse, der giver dig mulighed for at koncentrere dig om dit arbejde eller dine hobbies uden distraktioner fra omverdenens støj.

Uanset om du er i gang med at renovere dit hjem, arbejde i industrien, eller bare vil have en stille stund i haven, vil Peltor Optime I H510A-401-GU være din trofaste følgesvend. De kan nemt opbevares og tages med på farten, så du altid kan være forberedt på at beskytte dine ører mod uønsket lyd. Kombineret med deres lette vægt og kompakte design er de både praktiske og lette at have med, hvor som helst livet fører dig hen.

Vælg 3M Peltor Optime I H510A-401-GU og tag kontrol over din høreoplevelse. Fordyb dig i det, du elsker, mens du beskytter det, der er uerstatteligt – dine ører.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3M Peltor Optime I H510a-401-Gu – Ørevarmere – Snr: 27 Db – Nrr: 27 Db – Polyuretan-Skum, Abs Plastik, Polyvinylklorid (Pvc), Rustfrit Stål – Gul”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.